Здравейте! Имам следния проблем: при включено парно на 1-ва, 2-ра или 3-та степен (без значение коя), то си работи нормално. Но в момента в кйто натисна спирачките започва да върти по-бързо, все едно съм го увеличил с половин степен. Как пусна педала на спирачките, пак си върти нормално съответстващо на вклучената степен. Имате ли обяснения? Благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
парно
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеИ при мен при натискане на спирачката ми налмалява светлината на дисплея за изминатите километри и има минимална разлика в звука от вентилтора на парното. Но чак осезаема разлика в силата, с която духа, нямам.
А стоповете си светят нормално.Last edited by 455115; d.m.y г., 10:04._____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
Същото е при мен (беше, че май ми изгоря духалката на парното..). Като натисна спирачката и почва да духа по силно....Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Нещата са навързани,просто многото електроника на моменти товари много алтернатора,а кат натиснеш спитачката,мотора леко губи въздух,заради клапана на сервото,и оттам електрониката реагира и за момент може да се увеличи волтажа на зарежданетоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНещата са навързани,просто многото електроника на моменти товари много алтернатора,а кат натиснеш спитачката,мотора леко губи въздух,заради клапана на сервото,и оттам електрониката реагира и за момент може да се увеличи волтажа на зареждането_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
То явно си им е черта защото и моята овеличава оборотите на вентилатора при натискане на спирачката.
Оня ден започнах и аз да се чудя какво ли може да го предизвика това,а за дисплейчето си намаля леко светлината.
За сега нямам логично обяснение,просто-странна работа.
Comment
-
Comment